Hvem møder du?

Conscious-living_Sten_Tobias_Mathiesen

Hvem møder du?

Jeg er 37 år og bor med min kæreste og vores søn på Islands Brygge og arbejder til daglig med salg i IT branchen.  Mit fokus de seneste 7-8 år har været på at udvikle mig som menneske, finde ind til de værdier som er vigtige for mig og udvikle mig som den mand, jeg ønsker at være.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for IT og økonomi (HD fra handelshøjskolen) og har beskæftiget mig med salg i store internationale virksomheder i både Danmark og Australien de sidste 12 år.

Mit primære fokus er at få en ambitiøs og til tider hektisk “hverdag” til at gå op i en højere enhed med nærvær og fordybelse. Sagt med andre ord – Hvordan skabes der balance mellem krop, sind, ånd & sjæl.

Min force er at skabe det nødvendige trygge rum, den tillidsfulde relation og udfordre dig, for at du kan finde dit uudfoldede potentiale frem og begynde at udleve dine drømme for alvor!

Jeg er selv ved at udfolde mit potentiale og udleve mine drømme og ved det kræver tro, vilje og mod at finde sin “egen unikke vej”

Jeg er uddannet på ID Academy, en integral psykoterapeut uddannelse, som i 2013 er blevet genevalueret efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeut uddannelser. Uddannelsen lever op til kravene for at blive medlem af Dansk Psykoterapeutforening, der er Danmarks største og mest seriøse organisation for psykoterapi.

Jeg har tavshedspligt, og terapien foregår efter de etiske regler opstillet af Dansk Psykoterapiforening. Endvidere er jeg som del af min uddannelse løbende i supervision og egen terapi.